Θλίψη στην Άρσεναλ για τον χαμό του Ρέγες – Το μήνυμα του Ανρί για τον θάνατό του – ΦΩΤΟ

Ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κοντά στην γενέτειρά του και η Άρσεναλ έσπευσε να εκφράσει τη θλίψη της στο άκουσμα της τραγικής είδησης.

Ο 35χρονος πρώην διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής αποτέλεσε μέλος της τρομερής ομάδας των «Invicibles» που κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2004 και της αντίστοιχης που έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League δύο χρόνια αργότερα.

«Άπαντες στην Άρσεναλ είναι συντετριμμένοι από την σοκαριστική είδηση ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής μας Χοσέ Αντόνιο Ρέγες σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Ισπανία. Αναπαύσου εν ειρήνη Χοσέ», έγραψαν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους στα social media οι Λονδρέζοι.

Από τη μεριά του, ο Τιερί Ανρί, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του Ρέγες, δεν μπορούσε να πιστέψει τα δυσάρεστα νέα, γράφοντας στα social media τα εξής.

«Είμαι συντετριμμένος στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης για τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Ήταν ένας φοβερός ποδοσφαιριστής, ένας απίθανος συμπαίκτης και ένας εξαιρετικός άνθρωπος. Εύχομαι στην οικογένειά του και στους φίλους του να έχουν πάντα δύναμη και κουράγιο για να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ