Στη Μαδρίτη ο Καρεμπέ – Επαφές με Βιγιαρεάλ για Σεμέδο

Παραμένει στην πρώτη γραμμή του Ολυμπιακού η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και μάλιστα φέρεται οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να τελειώσουν άμεσα το θέμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει πάλι δίαυλο επικοινωνίας με τη Βιγιαρεάλ, με σκοπό να ξεμπλοκάρει την υπόθεση και να γίνει πράξη η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, που δεν έχει κρύψει στιγμή την εξαιρετική άποψη που έχει για τον Σεμέδο.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται ήδη στη Μαδρίτη για τον τελικό του Champions League και για τις υποχρεώσεις του ως πρεσβευτή της UEFA και της Primera Division, αλλά εικάζεται ότι σκοπός του είναι και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμέδο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Βιγιαρεάλ, με σκοπό να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η μετακίνηση του παίκτη στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα, από την Ισπανία προκύπτει πως ο Καρεμπέ είχε ήδη επαφή με τον γιο του ιδιοκτήτη και γενικό διευθυντή του «κίτρινου υποβρυχίου» Φερνάντο Ρόιγκ Νεγκουερόλες ώστε να λυθούν τα όποια θέματα υπήρχαν μεταξύ των δύο συλλόγων και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Από αυτές τις επαφές θα προκύψει με μεγαλύτερη σαφήνεια εάν η μετακίνηση του Σεμέδο στον Πειραιά θα γίνει πράξη ή εάν στον Ολυμπιακό στραφούν σε άλλες λύσεις.

Ο ίδιος ο Σεμέδο από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί υπέρ της επιλογής του Ολυμπιακού και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους “ερυθρόλευκους”. Με τον παίκτη, μάλιστα, να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον Πέδρο Μαρτίνς και να έχει πειστεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η ιδανική ομάδα για να βάλει ξανά την καριέρα του σε ανοδική τροχιά.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ