• ΑΕΚ:"Προκλητικός ο αποκλεισμός"

  5:35 μμ, Τετάρτη 25 Ιουλ 2012 5:35 μμ, Τετάρτη 25 Ιουλ 2012

  Θέση στο ζήτημα της ημέρας και τον αποκλεισμό απο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βούλας Παπαχρήστου πήρε και η ομάδα της, η ΑΕΚ. Στην Ένωση θεωρούν πως αυτό το λάθος δε μπορεί να αλλοιώσει την προσωπικότητα, το ήθος και την προσφορά της. Συμπληρώνει δε πως δε θα επιτρέψει να γίνει το συγκεκριμένο ζήτημα, σημαία πολιτικής αντιπαράθεσης.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

  «Η αθλήτρια Παρασκευή Παπαχρήστου τιμά με την αγωνιστική της παρουσία τόσο τα χρώματα της ΑΕΚ, όσο και της Εθνικής Ελλάδος τα τελευταία χρόνια σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, φέρνοντας μετάλλια και διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Ένα προσωπικό λάθος, το οποίο παραδέχτηκε και η ίδια σε προσωπικό της χώρο κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μειώσει την προσωπικότητα, το ήθος και την προσφορά της.

  Είναι αυτονόητο ότι σαν διοίκηση της ΑΕΚ αποδοκιμάζουμε κάθε μορφή ρατσισμού, από όπου κι αν προέρχεται, και ότι η πάγια θέση μας είναι ότι ο αθλητισμός ενώνει λαούς, πολιτισμούς και εξομοιώνει κάθε διαφορετικότητα.

  Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα επιτρέψουμε ένα ατυχές περιστατικό να γίνει σημαία από κάποιους για πολιτικές αντιπαραθέσεις, υπονομεύοντας την προσπάθεια της αθλήτριάς μας για όσο το δυνατό καλύτερη εκπροσώπηση της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

  Επειδή θεωρούμε ότι η υπερβολή ορισμένων «θιγμένων» είναι παιχνίδι στην πλάτη της αθλήτριάς μας και μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει, δηλώνουμε ότι οποιαδήποτε σκέψη για αποκλεισμό της αθλήτριάς μας από την κορυφαία διοργάνωση είναι προκλητική, υποκριτική και μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, και θα αντιδράσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο».

  Πηγή: pamesports.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα