«Μαντρώνει» τους παίκτες της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο Μπάνκι – Σύσκεψη κορυφής στην ΚΑΕ

Η ήττα, αλλά κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον Χολαργό έφερε προβληματισμό στην τεχνική ηγεσία και έντονο εκνευρισμό στην διοίκηση της ομάδας.

Η Ένωση παρουσίασε πολύ άσχημη εμφάνιση στο κλειστό «Α.Τρίτσης» απέναντι στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 22 πόντους σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης.

Για το λόγο αυτό ο Λούκα Μπάνκι και οι παίκτες του αναμένεται να πέράσουν τη… νύχτα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Κι αυτό γιατί θα υπάρξει μίτινγκ όπου θα αναλυθούν τα αίτια της πολύ άσχημης εμφάνισης στο Game 2 των πλέι οφ.

Μάλιστα, με εντολή του Ιταλού προπονητή θα υπαρξει και προβολή του αγώνα μέσω βίντεο ώστε να γίνει επί τόπου ανάλυση των λαθών, με τον Μπάνκι να δείχνει την έντονη δυσαρέσκειά του και στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του αγώνα.

Ταυτόχρονα η διοίκηση της ΚΑΕ ήδη έχει συγκαλέσει εκτάκτως μίτινγκ στο ΟΑΚΑ και δεν αποκλείεται και από εκεί να υπάρξουν αποφάσεις για να… συνέλθει η ομάδα. Δεν φαίνεται, πάντως, να τίθεται, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, θέμα με τον Λούκα Μπάνκι.

Όπως είναι φυσικό, το κλίμα στα ενδότερα της Ένωσης είναι πολύ άσχημο μετά την εμφάνιση απέναντι στον Χολαργό και η νύχτα στο στρατόπεδο της ομάδας αναμένεται… μεγάλη.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ