Τον Ναδάλ θα αντιμετωπίσει ξανά ο Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Ρώμης

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά χωμάτινου Masters. Ο Ισπανός σούπερ σταρ επικράτησε με 6-4, 6-0 του συμπατριώτη του Φερνάντο Βερντάσκο (Νο.38) στα προημιτελικά του Internazionali BNL d’ Italia και θα ψάξει αύριο τη ρεβάνς κόντρα στον Στέφανο, που τον νίκησε με 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην ημιτελική φάση του Madrid Open.

Ο Ράφα δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και έμεινε πίσω με 2-0 και 3-1, ωστόσο βρήκε γρήγορα ρυθμό, ισοφάρισε το σκορ και «έγραψε» το 1-0.

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν ακόμα περισσότερο όταν ο 32χρονος τενίστας «έσπασε» τον αντίπαλό του στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ (2-0). Παρότι ο Βερντάσκο προσπάθησε να πιέσει στο επόμενο γκέιμ (είχε τρία μπρέικ πόιντ), ο βασιλιάς του χώματος βρήκε τις απαντήσεις και έφτασε τελικά πανηγυρικά στη νίκη. Πλέον προηγείται με 17-3 στο head to head με τον 35χρονο Ισπανό.

Ο Ναδάλ ελπίζει να κατακτήσει τον ένατο τίτλο του στη Ρώμη και να σηκώσει το πρώτο του τρόπαιο για φέτος. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Ισπανό σουπερστάρ αν πάει στο Roland Garros με άδεια χέρια. Κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά μετράει τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες, αλλά ο νεαρός Έλληνας τενίστας σίγουρα παίρνει θάρρος από το αποτέλεσμα της Μαδρίτης.

Ο Ράφα, πάντως, δείχνει πολύ ανεβασμένος σε σχέση με το τουρνουά της περασμένης εβδομάδας και είναι χαρακτηριστικό πως σε δύο αγώνες έχασε μόλις δύο γκέιμ! Αν ο Στέφανος πάρει τη νίκη, τότε θα μπει στο Top 5 για πρώτη φορά στην καριέρα του! Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ