Πάει ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

Το κώλυμα του Παναγιώτη Αναστόπουλου για το ματς του Χολαργού με τον Παναθηναϊκό (64-81) λήγει σήμερα και όπως ο ίδιος έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να μην παραστεί την Τετάρτη στο ΣΕΦ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα.

Το όνομα του διεθνούς διαιτητή δεν έφυγε από την επικαιρότητα από την Παρασκευή, αμέσως δηλαδή μετά την κλήρωσή του στο ματς του Φαλήρου. Η ασθένεια που δήλωσε το Σάββατο το βράδυ έβαλε πολλά ερωτηματικά ως προς την παρουσία του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, αλλά όπως όλα δείχνουν, δεν πρόκειται να λείψει από την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής.

Δεν πρόκειται, δηλαδή, να δηλώσει νέο κώλυμα στην ΚΕΔ για το ματς Ολυμπιακός – Προμηθέας, παρότι ακόμα και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο διαιτητής θα παραμείνει κι άλλο εκτός γηπέδων.

Αυτό τουλάχιστον έλεγε και ο ίδιος ο Αναστόπουλος – βρίσκεται μάλιστα σε αστυνομική προστασία – σε δικούς του ανθρώπους και λογικά δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή ως προς αυτή την εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ