Οι μικροί φίλοι της Κερkidα ΟΠΑΠ κατεβαίνουν στο παρκέ και σκοράρουν – Νέα συναρπαστική δράση για τα παιδιά

Στο παρκέ του κατάμεστου ΟΑΚΑ βρέθηκαν τέσσερα παιδιά της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και έζησαν για λίγο στη θέση των αγαπημένων τους αθλητών, παίζοντας μπάσκετ υπό τις επευφημίες του κόσμου στις εξέδρες. Οι μικροί τυχεροί φίλαθλοι, που κληρώθηκαν και συμμετείχαν στη νέα δράση της «Κερkidα ΟΠΑΠ», κατέβηκαν στο παρκέ στο διάλειμμα μεταξύ δύο δεκαλέπτων και αναμετρήθηκαν σε μια δοκιμασία τεχνικής και ταχύτητας, υπό την καθοδήγηση του ΚερKidα, της αγαπημένης μασκότ του προγράμματος του ΟΠΑΠ. Όταν ολοκληρώθηκε η εμπειρία τους, τα παιδιά δήλωσαν ενθουσιασμένα με τη νέα ενέργεια της «Κερkidα ΟΠΑΠ», που τους δίνει τη δυνατότητα να ζήσουν το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Εκπλήξεις για τα παιδιά

Το παιχνίδι μέσα στον αγωνιστικό χώρο είναι μόνο μία από τις συναρπαστικές δράσεις που πραγματοποιεί η «Κερkidα ΟΠΑΠ» για τους μικρούς φίλους. Στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος του ΟΠΑΠ, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους στο γήπεδο παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές μέσα από ποικίλες διαδραστικές ενέργειες.

Το πρόγραμμα αγώνων της «Κερkidα ΟΠΑΠ» και όλες οι πληροφορίες για το πρόγραμμα βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.kerkidaopap.gr

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ