Δείτε πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα από την 27η αγωνιστική

Το σύνθημα «και σε πέντε έξι εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές» που έχουν τραγουδήσει ουκ ολίγες φορές φέτος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχει στην πράξη καταστεί ανεπίκαιρο.

Και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα πολύ νωρίτερα. Δεν αποκλείεται τα πάντα να τελειώσουν ακόμη και αύριο Κυριακή με τη λήξη του αγώνα με τη Λαμία.

Με την προϋπόθεση ο ΠΑΟΚ να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στη βαθμολογική συγκομιδή του και ο Ολυμπιακός να στραβοπατήσει στο Αγρίνιο στον αγώνα που δίνει με τον Παναιτωλικό και είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 7μ.μ, μισή ώρα από την αναμέτρηση στην Τούμπα.

Οι φίλοι του Δικέφαλου θα γνωρίζουν αρκετά νωρίς περίπου στο 60’ του αγώνα της ομάδας τους με την Λαμία, τι θα έχει συμβεί στο Αγρίνιο, όπου ακόμη και ισοπαλία να φέρει ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ με νίκη θα κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Αν κερδίσουν και οι ερυθρόλευκοι τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια μια ακόμη νίκη με το επόμενο παιχνίδι της να είναι αυτό με την ΑΕΛ στη Λάρισα. Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ