Οι “Νυχτερίδες” δάγκωσαν τη “Βασίλισσα” και μυρίζουν…σεντόνι – BINTEO

Νίκη τετράδας πέτυχε η Βαλένθια που επικράτησε με 2-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στο “Μεστάγια” και μπήκε για τα καλά στη μάχη για έξοδο στο Champions League. Μάλιστα πέτυχε νέο ρεκόρ, αφού συμπλήρωσε 17 παιχνίδια αήττητη! Από την άλλη αυτή ήταν η πρώτη ήττα της “Βασίλισσας” μετά την επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βαλένθια κατάφερε να προηγηθεί με τον Γκέδες στο 35′. Ο άσος των ¨νυχτερίδων¨ έκανε εξαιρετική κίνηση και σουτ με τον Ράμος να έχει γυρισμένη την πλάτη και τον Νάβας να μην μπορεί να τον σταματήσει. Στο επόμενο λεπτό ο Σολέρ σέντραρε, αλλά ο Γκαμεϊρό αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Στο 53ο λεπτό μετά από έναν υποδειγματικό τρόπο με τον οποίο έβγαλε η Βαλένθια την μπάλα από την περιοχή της εκείνη έφτασε στον Σολέρ που έχασε τρομερό τετ α τετ. Οι Μαδριλένοι έψαξαν αντίδραση, έχοντας στο 55′ ένα σουτ του Μαρσέλο που μπλόκαρε ο Νέτο με διπλή προσπάθεια. Ο Ζιντάν έριξε στο ματς τους Μπέιλ και Ίσκο για να κάνει πιο επιθετικό το στιλ των φιλοξενούμενων.

Στο 83ο λεπτό μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παρέχο, αρχηγού της Βαλένθια, ο Γκαράι με κεφαλιά αλλά και με την… πλάτη του σημειώσε το 2-0. Η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε το γκολ στο 93′ μετά από κόρνερ του Μόντριτς και κεφαλιά του Μπενζεμά, ωστόσο αυτό δεν άλλαξε κάτι.

Βαλένθια: Νέτο, Βας, Γκαράι, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Παρέχο, Κονγκομπιά, Σολέρ (79′ Τόρες), Γκέδες (73′ Τσερίσεφ), Ροντρίγκο, Γκαμεϊρό (85′ Σάντι Μίνα)

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Οντριοθόλα, Βαράν, Ράμος, Μαρτσέλο, Κασεμίρο, Μόντριτς, Κρος (64′ Ίσκο), Βάσκεθ (78′ Μαριάνο Ντίας), Ασένσιο (64′ Μπέιλ), ΜπενζεμάΔείτε το βίντεο:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ