Όσο ζει ελπίζει… η Ατλέτικο Μαδρίτης: 4-0 την Αλαβές

Με μία σούπερ εμφάνιση, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε σαν άνεμος από την έδρα της Αλαβές με 0-4 και δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα χάσει την δεύτερη θέση της La Liga.

H Αλαβές είχε μόλις μία ήττα φέτος στο «Μεντιθορόθα», όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αποφασισμένη από το ξεκίνημα να επιβάλλει τον… νόμο της. Έκανε γκολ τις δύο πρώτες ευκαιρίες της στην αντίπαλη εστία και μετά η κατάσταση έγινε πολύ απλή για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Στο 5΄ο Σαούλ άνοιξε το σκορ στην πρώτη καλή στιγμή των «ροχιμπλάνκος», ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ντιέγκο Κόστα με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2 (11’).

Η Αλαβές ανέκτησε τα ηνία του αγώνα, όμως έπεσε απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, με τον Σαούλ να αποσοβεί πάνω στην γραμμή το 1-2 σε προσπάθεια του Πίνα στην καλύτερη ευκαιρία των Βάσκων.

Στο 59΄, οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ ψηλά και το πλήρωσαν ακριβά. Στο 59΄ ο Λεμάρ με υπέροχη μπαλιά έβγαλε τον Μοράτα τετ-α-τετ και ο Ισπανός σέντερ φορ με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Η Αλαβές παρέδωσε το πνεύμα και ο Παρτεϊ έξι λεπτά πριν το τέλος έγραψε το τελικό 0-4, που διατηρεί την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε στο -10 από την κορυφή, αλλά απόλυτο φαβορί για την δεύτερη θέση.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ