Γουέμπερ: Δίνω την καρδιά μου – Δεν μου αρέσει να χάνω – ΦΩΤΟ

Ο Μπριάντε Γουέμπερ σχολίασε την αντίδρασή του να ξεσπάσει σε λυγμούς μετά από το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ζάλγκιρις (68-72).

Συγκεκριμένα, δευτερόλεπτα μετά το άκουσμα της κόρνας της λήξης ο Αμερικανός δεν κατάφερε να κρατήσει μέσα του την ένταση του αγώνα, αλλά και την απογοήτευση της ήττας.

Οι θεατές στο ΣΕΦ χειροκρότησαν τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αποχώρησε για τα αποδυτήρια με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μάντζαρη αρχικώς κι εν συνεχεία του Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να εξαρτόμαστε από άλλα αποτελέσματα, έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά, θέλαμε μερικές καλές φάσεις ακόμα για να νικήσουμε.

Όταν παίζεις, υπάρχουν πολλά συναισθήματα. Δίνω την καρδιά μου, τα πάντα για το παιχνίδι… Μου αρέσει το μπάσκετ και δεν μου αρέσει να χάνω. Έτσι αντέδρασα, ήταν τα συναισθήματά μου αυτά.

Όπως έχω πει ξανά, όταν λείπει κάποιος, άλλος πρέπει να βγει μπροστά. Θέλω να βγαίνω μπροστά, να δει η ομάδα μου τι μπορώ να κάνω κι ότι θέλω να βοηθήσω. Μακάρι να γίνει και στο επόμενο παιχνίδι.

Εμένα μου αρέσει να κάνω αυτό που ζητάει η ομάδα μου, είτε αυτό είναι το σκοράρισμα, είτε η άμυνα. Απόψε ήμουν καλά και δεν ήθελα να εκβιάσω τίποτα, γιατί ήθελαν να είμαι πιο συγκρατημένος».

Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε τρία ρεκόρ καριέρας στην διοργάνωση κόντρα στην ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Συγκεκριμένα αγωνίστηκε για 33 λεπτά σημειώνοντας 26 πόντους και έχοντας 21 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή:filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ