Αναστασιάδης: Είπα στους παίκτες ότι αδικούν τους εαυτούς τους στο ημίχρονο

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά το 2-2 της Εθνικής με την Βοσνία, όπως φάνηκε και από τα λεγόμενα του ομοσπονδιακού τεχνικού στην κάμερα της COSMOTE TV.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος από αυτό που έγινε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στα πρώτα 20 λεπτά, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να τα αλλάξουμε όλα από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί. Από το 20’ και μετά άρχισε να παίρνει μπροστά η ομάδα και τους είπα και στο ημίχρονο όχι μόνο ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης.

Και πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αν κι εγώ πιστεύω ότι τα εκτός έδρας είναι πιο εύκολα από τα εντός. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, του είπα ότι αδικούν τους εαυτούς τους. Μετά τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα όλοι θα πανηγυρίζουν αλλά εγώ δεν είμαι αυτή της άποψης. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε τα λάθη για να μην ξαναγίνουν. Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ