• Διοίκηση ΣΕΦ: "Κλειστό το γήπεδο την Κυριακή"

  4:10 μμ, Παρασκευή 15 Μάρ 2019 4:10 μμ, Παρασκευή 15 Μάρ 2019

  Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΣΕΦ κάνει γνωστό ότι το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό την Κυριακή (17/3, 17:00) μετά και την άρνηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μη διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας για τη διεξαγωγή του ματς της 19ης αγωνιστικής της Basket League με τον Παναθηναϊκό.

  Αναλυτικά τα όσα αυτή αναφέρει:

  «Μετά την επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τη διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ότι δεν θα διαθέσει το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας, το βοηθητικό προσωπικό, τον αγωνιστικό και λοιπούς βοηθητικούς χώρους για τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 ανδρών Ε.Σ.Α.Κ.Ε., στις 17/03/2019 και ώρα 17:00), ενημερώνουμε ότι δεν πληρούνται οι κατά τη σύμβαση προϋποθέσεις, μεταξύ Σ.Ε.Φ. και Κ.Α.Ε Ολυμπιακός για τη διεξαγωγή αγώνα.

  Κατόπιν αυτού το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ. ενημερώνει ότι λόγω μη πλήρωσης των συμβατικών προϋποθέσεων για την τέλεσης αγώνα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την 17η Μαρτίου 2019 τόσο για τον ανωτέρω αγώνα, όσο και για οποιαδήποτε άλλη προγραμματισμένη δραστηριότητα θα παραμείνει κλειστό».

  Σε σύσκεψη που έλαβε χώρα λίγο νωρίτερα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέφεραν, ωστόσο, πως η πράσινη αποστολή θα βρεθεί κανονικά στο Φάληρο και πως θα περιμένει να τηρηθούν όλα τα απαιτούμενα μέτρα ασφαλείας.

  Στη συνέχεια, η διοίκηση του ΣΕΦ έστειλε χαρτί στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όπου επισυνάπτεται και η επίσημη θέση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στο οποίο τονίζεται πως το γήπεδο θα παραμείνει κλειστό.

  Η συγκεκριμένη επιστολή, που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στον ΕΣΑΚΕ και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, προκάλεσε μέγα θέμα συζήτησης στη ΓΓΑ, καθώς το γήπεδο ανήκει στο κράτος και όχι στον Ολυμπιακό.

  Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Η διοίκηση του ΣΕΦ τάσσεται στο πλευρό των ερυθρόλευκων που έχουν τονίσει πως δεν θα κατέβουν στο ματς και ουσιαστικά θα κρατήσει κλειστό ένα κρατικό στάδιο.

  Αυτή την ώρα υπάρχουν έντονες διαβουλεύσεις, αφού η απόφαση για τη διεξαγωγή ή την αναβολή της αναμέτρησης πρέπει να παρθεί σήμερα. Οι αρμόδιοι φορείς τηρούν σιγή ιχθύος, όμως σύντομα θα «τρέξουν» όλα όσα πρέπει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το... σίριαλ που έχει δημιουργηθεί.

  Πηγή: filathlos.gr

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα