Κινδυνεύει με «βαριά καμπάνα» για διακωμώδηση του αθλήματος ο Σκουλάς

Σε εξαιρετικά δεινή θέση βρίσκεται ο Μανώλης Σκουλάς μετά την… επεισοδιακή διαιτησία του στον χθεσινό επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο!

Το κακό ξεκίνησε με το μαρς πέναλτι που δεν δόθηκε για το τράβηγμα του Σταυρόπουλου στον Κρέσπο στο 25ο λεπτό και συνεχίστηκε με την κόκκινη κάρτα που δεν έδωσε στον Καμαρά για το βίαιο φάουλ στον Μίσιτς στο 97′. Δύο λάθη που του χρέωσε στην έκθεσή του ο παρατηρητής Ταπατζάς, σε αντίθεση με το πέναλτι στο 118′, για το οποίο και τον δικαιώνει.

Τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια, όμως, είναι αυτά που στήνουν στον… τοίχο τον Θεσσαλό διαιτητή. Συγκεκριμένα, το γεγονός πως όταν αρνήθηκε ο Πανιώνιος να κάνει σέντρα μετά το τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ, αντί να διακόψει το παιχνίδι εις βάρος των φιλοξενούμενων, σφύριξε τη λήξη νωρίτερα, κάτι που θα επέσυρε βαρύτατες ποινές για τον «Ιστορικό».

Ούτως ή άλλως εξάλλου οι κυανέρυθροι σε εκείνο το σημείο είχαν… αποχαιρετήσει το Κύπελλο, αλλά σε περίπτωση που διακόπτονταν κιόλας το ματς εις βάρος τους, θα υπήρχαν συνέπειες (αφαίρεση τριών βαθμών) και για την προσπάθεια που κάνουν στο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από όσα αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας, για το θέμα ασχολείται προσωπικά ο Βίτορ Μέλο Περέιρα, καθώς θεωρεί πως ένας διαιτητής και δη διεθνής, συνέβαλε στη διακωμώδηση του αθλήματος!

Πρόκειται δε, για το δεύτερο κρούσμα με διεθνή ρέφερι, έπειτα απ’ ό,τι συνέβη με τον Παπαπέτρου στο Παναθηναϊκός-Λαμία, όπου δεν ήξερε τον κανονισμό για την τέταρτη αλλαγή και ως εκ τούτου, αναμένεται να είναι «βαρύτατες» οι ποινές για τον Σκουλά! Το ποιες θα είναι αυτές, πάντως, θα φανεί το προσεχές διάστημα.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη χθες στο παρακάτω βίντεο μετά το 3:30:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ