Πιτίνο: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, αλλά στα 42 μου χρόνια ως προπονητής δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Εξαιρετικά απογοητευμένος από την μη ολοκλήρωση του ημιτελικού για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ρικ Πιτίνο μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. 

Ο κόουτς των «πράσινων» τόνισε ότι στα 42 χρόνια που προπονεί δεν του έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο:

Για το πρώτο ημίχρονο: «Παίξαμε την καλύτερη άμυνα της σεζόν, όσο είμαι εγώ στην ομάδα δηλαδή. Εκμεταλλευτήκαμε τα εσωτερικά μις-ματς. Έτσι δημιουργήθηκε το συν 15 μετά το πρώτο ημίχρονο».

Για τη διακοπή του ημιτελικού: «Δεν έχω δει ποτέ να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Είμαι ιδιαιτέρα απογοητευμένος, τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται στο γήπεδο. Όταν πήγαμε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και προσπαθήσαμε να δουλέψουμε. Προετοιμαστήκαμε σκληρά και είμαστε απογοητευμένοι που δεν τέλειωσε ο αγώνας.

Το παιχνίδι είναι πιο σημαντικό από την έχθρα. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό, τους παίκτες του, τον προπονητή του και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού. Αλλά 42 χρόνια που είμαι προπονητής δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Είμαστε όλοι μέρος του ίδιου πράγματος, του μπάσκετ. Πρέπει όλοι να σέβονται το παιχνίδι. Όλοι είναι μέρος του μπάσκετ. Απλά όταν ξεκινά το παιχνίδι ο καθένας θέλει τη νίκη».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ