Γιόχανσον: Νίκη και στη Λιβαδειά

Με στόχο να έχει αντίκρυσμα το σπουδαίο “διπλό” που πήρε μεσοβδόμαδα ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη συγκεντρώνονται σε μια ακόμη επικίνδυνη αποστολή που τους περιμένει το απόγευμα, αυτή τη φορά στην έδρα του διψασμένου για βαθμούς επιβίωσης Λεβαδειακού.

Ο Ματίας Γιόχανσον είναι σαφής στα λεγόμενά του: “Μας περιμένει άλλος ένας δύσκολος αγώνας μακριά από το Ολυμπιακό στάδιο και οφείλουμε να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και αποτελεσματικοί με την παρουσία μας στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό” επισημαίνει ο Σουηδός αμυντικός. “Γνωρίζουμε ότι παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα και είμαστε αποφασισμένοι μέχρι το τέλος να τα δώσουμε όλα για να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους πόντους μπορούμε.

Θέλαμε πολύ να επιστρέψουμε στις δυνατές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα και στο Αγρίνιο πιστεύω πως τα καταφέραμε με τον πιο πειστικό τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι η προσπάθειά μας θα έχει και συνέχεια, αφού πιστεύουμε στη δουλειά που γίνεται και στην βελτίωση που μέρα με τη μέρα παρατηρείται στην απόδοσή μας. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να σκεφτόμαστε από το να μπαίνουμε σε κάθε ματς για τη νίκη και μόνο γι’ αυτήν. Η νίκη στην αναμέτρηση της Τετάρτης τονώνει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας βοηθήσει να γίνουμε πιο σταθεροί και αποτελεσματικοί στο μέλλον”. Πηγή:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ