Πότε θα γίνει το ντεμπούτο του Ζιλ Ντίας με τον Ολυμπιακό

Με τα «μούτρα στη δουλειά» έπεσε ο Ζιλ Ντίας, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και αμέσως πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ το πρωί της Παρασκευής έδωσε το παρών στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Πειραιά και είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Για τον Ζιλ Ντίας το παραδέχτηκε και ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε στη Nova ότι δεν από φυσική κατάσταση είναι σε καλύτερο επίπεδο από τον Φράνκο Σολδάνο. Και είναι λογικό, αφού έχει κάνει 24 συμμετοχές με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Την περασμένη εβδομάδα ο 22χρονος εξτρέμ έπαιξε για 17 λεπτά στο ματς με τη Μπρίστολ Σίτι.

Την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο παίκτης είχαν την ευκαιρία να τη διαπιστώσουν άπαντες και στον Ρέντη. Από την πρώτη προπόνηση έδειξε ότι είναι αρκετά καλά ο 22χρονος άσος.

Μάλιστα σε αποστολή του Ολυμπιακού θα τον δούμε πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι είδαμε τον Φράνκο Σολδάνο. Ο Ζιλ Ντίας αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΛ για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική. Δεν αποκλείεται κιόλας αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα ο Πορτογάλος να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ