Ο Σουμάχερ τζούνιορ στην Ferrari

Ο γιος του μεγάλου Μίκαελ, ο Μικ Σουμάχερ, ανήκει πλέον στο δυναμικό της Ferrari!

Η ιταλική ομάδα επισημοποίησε τη συνεργασία της με τον 19χρονο με την εξής ανακοίνωση:«H Aκαδημία Οδηγών της Ferrari γνωστοποιεί ότι υπέγραψε συμβόλαιο με τον πρωταθλητή της Formula 3 για το 2018 Μικ Σουμάχερ. Ο Μικ, που θα τρέξει το 2019 στο πρωτάθλημα Formula 2 της FIA, θα αποτελέσει από την επόμενη εβδομάδα μαζί με τους συναδέλφους του οδηγούς της Ακαδημίας μέρος των δραστηριοτήτων προετοιμασίας για τη νέα σεζόν».

«Είναι περισσότερο από προφανές ότι η Ferrari έχει μεγάλη θέση στην καρδιά μου από τη στιγμή που γεννήθηκα, και επίσης στις καρδιές της οικογένειάς μου. Έτσι είμαι ευτυχής σε προσωπικό επίπεδο σχετικά με αυτή την ευκαιρία», δήλωσε ο Μικ, αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο νέος διευθυντής της ομάδας της Ferrari Ματία Μπινότο: «Για κάποιον σαν εμένα που γνωρίζει τον Μικ από τη γέννησή του δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι η ένταξή του στη Ferrari έχει μία ιδιαίτερη, συναισθηματική σημασία», ανέφερε.

Ωστόσο ο Μπινότο τόνισε ότι η επιλογή του Μικ δεν έγινε λόγω ονόματος, αλλά εξαιτίας του ταλέντου του νεαρού σε συνδυασμό με τον χαρακτήρα και τις οδηγικές του ικανότητες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ