Τον τελικό του Λιγκ Καπ σκέφτεται ήδη η Μάντσεστερ Σίτι – «Ισοπέδωσε» με 9-0 την Μπέρτον – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την εντυπωσιακή πρόκριση στο Κύπελλο με το 7-0 επί της Ρόδεραμ, η Μάντσεστερ Σίτι έδωσε ακόμη μία «παράσταση» και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπέρτον, την οποία διέλυσε με 9-0, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη θέση της στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας και μετέτρεψε τον επαναληπτικό ημιτελικό σε… τυπική διαδικασία.

Φυσικά, δεν μπορεί να γίνει κριτική για την αναμέτρηση, που ξεκίνησε με γκολ για την Σίτι μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Ντε Μπρούιν. Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο Γκάμπριελ Ζεσούς, που σκόραρε στο 30’ και στο 34’, πριν ο Ζίντσενκο επιχειρήσει τη σέντρα και πετύχει απίθανο γκολ στο 37’ για το 4-0! Ο Ζεσούς έκανε χατ τρικ για το 5-0 στο 57’, ενώ στο 62’ σκόραρε και ο Φόντεν.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρήκε ξανά δίχτυα για το 7-0 στο 65’, με την Σίτι να ψάχνει και άλλα τέρματα. Στο 70’ ο Γουόκερ έκανε το 8-0, ενώ το τελικό 9-0 διαμόρφωσε ο Μαχρέζ στο 83’. Αυτή η νίκη ήταν η μεγαλύτερη στην καριέρα του Γκουαρντιόλα μαζί με το 9-0 της Μπαρτσελόνα επί της Λ’ Οσπιταλέτ το 2011.

Μάντσεστερ Σίτι: Μούριτς, Γουόκερ (74’ Ντανίλο), Οταμέντι, Γκαρθία, Ζίντσενκο, Γκουντογκάν, Ντε Μπρούιν (58’ Φόντεν), Ντ. Σίλβα, Σανέ (66’ Μπ. Σίλβα), Μαχρέζ, Γκάμπριελ Ζεσούς

Μπέρτον: Κόλινς, Μπρέιφορντ, Μπάξτον, Τέρνερ, Χάτσινσον, Γουάλας, Άλεν (68’ Φοξ), Φρέιζερ (79’ Σμπάρα), Χάρνες, Άκινς, Μπόις (68’ Τέμπλετον)Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ