Παππάς: Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα, δεν νίκησε από συγκυρίες

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Νίκος Παππάς υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια, χωρίς να έχει ανάγκη σφυρίγματα, τύχη και συγκυρίες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Σίγουρα, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Ξέραμε ότι παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα με μια δυνατή ομάδα. Έπρεπε να μπούμε πιο ψυχωμένοι. Έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός, διάβασε σωστά και δίκαια κέρδισε».

Για το αν έχει περαστεί η φιλοσοφία του Ρικ Πιτίνο, είπε: «Είναι νωρίς να αφομοιώσουμε όλη τη φιλοσοφία του κόουτς Πιτίνο. Δεν έχει να κάνει ούτε με τον Πιτίνο ούτε με τον Πασκουάλ. Σε ένα ντέρμπι πρέπει να μπαίνουν πιο αποφασισμένος, να μπαίνεις με μυαλό, ταλέντο και ψυχή. Δεν παίξαμε και με τα τρία παράλληλα. Δίκαια χάσαμε» και προσέθεσε γι’ αυτά που κρατάει η ομάδα του:

«Θα δούμε το βίντεο, θα μάθουμε από τα λάθη μας. Είναι ένα καλό μάθημα για τους τελικούς που έρχονται ή για όποτε ξανασυναντήσουμε τον Ολυμπιακό».

Για τη συνέχεια του «τριφυλλιού» στην Euroleague, τόνισε: «Έχουμε κάνει κακές ήττες. Πρέπει να επανέλθουμε και να κάνουμε νίκες “εκτός προγράμματος”. Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Όλοι έχουμε το κίνητρο να πάει ψηλά ο Παναθηναϊκός και στην Ευρώπη και αυτός είναι ο στόχος μας».

Κλείνοντας, ανέφερε εκ νέου για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής: «Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Έπαιξε σωστά, διάβασε. Δεν κέρδισε ούτε από τύχη, ούτε από σφυρίγματα, ούτε από συγκυρίες. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ