Πιανιτζιάνι: Δεν έχει λόγο να έχει παράπονα ο Παναθηναϊκός, παίξαμε καλύτερα

Η Αρμάνι Μιλάνο επικράτησε του Παναθηναϊκού με 86-83 για την 14η αγωνιστική της EuroLeague και έγινε η τρίτη ομάδα που πέρασε με νίκη από το ΟΑΚΑ έπειτα από τη Ζαλγκίρις και τη Φενέρ, όμως το τριφύλλι κατέθεσε ένσταση για τον χρόνο, διαμαρτυρόμενος πως το χρονόμετρο πήγε από το 2.01 στο 1.48.

Ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη Τύπου και απάντησε: «Δεν ξέρω κάτι για το ρολόι, δεν μπορούσα να προσέχω και το ρολόι, ενώ είχα να κοουτσάρω τους παίκτες μου σε ένα τέτοιο γήπεδο. Ειλικρινά, θεωρώ ότι μια ομάδα που είναι στο τοπ επίπεδο, όπως ο Παναθηναϊκός, δεν έχει λόγο να έχει παράπονα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που σήμερα σε όλο το παιχνίδι παίξαμε καλύτερα»

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα, ο Ιταλός προπονητής ανέφερε: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη, διατηρούσαμε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ποτέ δεν είναι εύκολο εδώ, ειδικά για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην αρχή της χρονιάς. Είχαμε την απουσία του Νεμάνια Νέντοβιτς για δυο μήνες, οι παίκτες μου έχουν κοπιάσει πολύ αυτό το διάστημα. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα αυτή την εποχή, έχουμε επτά παιχνίδια σε 14 μέρες. Το πρόγραμμα είναι βαρύ, πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος πνευματικά. Είχαμε αυτό το στοιχεία όμως ο Παναθηναϊκός πίεσε κι επέστρεψε στο παιχνίδι, πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σαν ομάδα για να ανταποκριθείς».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ