Στην Τότεναμ το ντέρμπι και η πρόκριση – Νίκησε με 0-2 την Άρσεναλ στο “Emirates”- ΒΙΝΤΕΟ

Πανηγυρική πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Αγγλίας πέτυχε η Τότεναμ που επικράτησε με 2-0 της Άρσεναλ εκτός έδρας. Παράλληλα πήρε ρεβάνς για την ήττα που γνώρισε από τους “κανονιέρηδες” στο πρόσφατο μεταξύ τους ντέρμπι πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι ήταν συναρπαστικό, είχε πολύ γρήγορο ρυθμό και αρκετές φάσεις στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν ωστόσο πιο μυαλωμένα και να είναι πιο ψύχραιμοι στις τελικές προσπάθειες. Έτσι επιβραβεύθηκαν με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο. Από την άλλη η Άρσεναλ στάθηκε άτυχη αφού είχε τρία δοκάρια σε φάσεις που θα μπορούσαν να αλλάξουν την έκβαση του αγώνα.

Ο Ντέλε Άλι τροφοδότησε στο 20′ τον Σον και ο Νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός εκτέλεσε με άψογο πλασέ μέσα από την περιοχή τον Τσεχ. Στο 59′ ο Ντέλε Άλι έγραψε το τελικό 2-0 με πανέμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μάιτλαντ-Νιλς, Παπασταθόπουλος, Τζάκα, Μονρεάλ, Τορέιρα, Γκεντουζί (65′ Ενκέτια), Μιχιταριάν (46′ Κοσιελνί), Ράμσεϊ, Ιγουόμπι (58′ Λακαζέτ), Ομπαμεγιάνγκ

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Τρίπιερ, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Ρόουζ, Γουίνκς, Σισοκό, Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Λούκας Μόουρα (58′ Κέιν), Σον (79′ Λαμέλα)Δείτε το βίντεο:

<

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ