Τσέκαρε παίκτες στο Μποαβίστα – Πόρτο ο Ολυμπιακός

Το σκάουτινγκ δεν σταματά τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που πλησιάζει το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο και μοιάζει δεδομένο ότι στο Λιμάνι θα κινηθούν για την απόκτηση παικτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την “A Bola”, κατάσκοπος του Ολυμπιακού βρέθηκε στις εξέδρες του “Estádio do Bessa” και τσέκαρε παίκτες στη διάρκεια της αναμέτρησης Μποαβίστα – Πόρτο, που κρίθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων με γκολ ενός παλιού γνώριμου των Πειραιωτών, του Ερνάνι στο 90′.

“Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλαν ανθρώπους τους και είδαν τον αγώνα της Μποαβίστα με την Πόρτο, στο Estadio do Bessa. Είχαν όλοι τους το βλέμμα στραμμένο στον νεαρό κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Έντερ Μιλιτάο, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου ήταν και σκάουτερ του Ολυμπιακού, της Ρεν, της Βασιλείας, του Αμβούργου, της Εϊμπάρ και της Μπιλμπάο”, σημειώνεται στο σχετικό ρεπορτάζ της πορτογαλικής ιστοσελίδας.

Στα ραντάρ του Ολυμπιακού μοιάζουν να βρίσκονται οι στόπερ Στεφάν Σπαράνια (Γάλλος, 23 ετών, με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι 2020), Γκονσάλο Καρντόσο (Πορτογάλος, 18 ετών, με συμβόλαιο ως τις 30/06/2019) και ο μεσοεπιθετικός Ροσίνια (Πορτογάλος, 23 ετών, με συμβόλαιο ως τις 30/06/2019) της Μποαβίστα.

Από την Πόρτο, θα μπορούσαν να απασχολήσουν τους ερυθρόλευκους υπό προϋποθέσεις οι Ερνάνι (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι) και Αντριάν Λόπεθ (Ισπανός ακραίος κυνηγός, 30 ετών, με συμβόλαιο ως το 30/06/2019).Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ