«Μπλόκο» στη Ριζούπολη για τον Ατρόμητο

Ένας μαχητικός Απόλλωνας -στην πρεμιέρα του Μπάμπη Τεννέ- κράτησε στο 1-1 τον Ατρόμητο στη Ριζούπολη και πανηγύρισε το δεύτερο βαθμό του στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Οι Περιστεριώτες, στον αντίποδα, έμειναν 4 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα βρεθεί στο +7 εάν νικήσει τη Λαμία τη Δευτέρα!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τυχερό γκολ του Τριάδη στο 26’, καθώς το μακρινό σουτ του Έλληνα εξτρέμ κόντραρε σε αντίπαλο και ξεγέλασε τον Μέγιερι, ο οποίος δεν πρόλαβε να επέμβει.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε με ένα εξίσου τυχερό τέρμα στο 39’, όταν από ωραία εναλλαγή της μπάλας ο Μπρούνο πλάσαρε από διαγώνια θέση, η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρα στον επερχόμενο Κωτσόπουλο.

Θα περίμενε κανείς ότι ο Ατρόμητος θα πιέσει για δεύτερο γκολ, όμως ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δύο σημαντικές ευκαιρίες με Ακόστα στο 59’ και Ελ Χέλβε στο 61’.

Οι παίκτες του Ατρομήτου είχαν πολύ άσχημα τελειώματα στις φάσεις που απείλησαν, με τους Μανούσο (73’), Μπρούνο (75’) και Μούγιακιτς (93’) να σπαταλούν καλές ευκαιρίες και το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τέννες): Χουάντερσον, Οριουέλα, Τζανετόπουλος (54′ Ναδάλες), Λούκιτς, Κοντοές. Κονέ, Γκίνο, Ακόστα, Μπεντινέλι, Τριάδης (73′ Ντεφεντερίκο), Ελ Χελβέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης (46′ Μανούσος), Μάντσον (73′ Βασιλακάκης), Σάκιτς, Ούμπιντες, Μπρούνο, Κουλούρης, Κωτσόπουλος (64′ Μούγιακιτς).Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ