Μαρτίνς: Η πρόκριση θα παίζεται ως το τελευταίο λεπτό

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε τις δυσκολίες του αγώνα της Πέμπτης στην έδρα της Μπέτις, ωστόσο επεσήμανε ότι αφενός ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επιβάλει τις δικές του ιδέες στο γήπεδο, αφετέρου ότι η πρόκριση θα παιχτεί ως το τελευταίο λεπτό της τελευταίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου για το Μπέτις – Ολυμπιακός:

Πόσο εύκολο είναι να επαναφέρετε την ομάδα στην φιλοσοφία των ευρωπαϊκών αγώνων, μετά το ματς της Κυριακής και την ένταση που είχε αυτός, που συνοδεύτηκε και από την επιστροφή στις νίκες;

«Πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικές διοργανώσεις. Αυτή παίζεται σε λίγες εβδομάδες, το πρωτάθλημα κάθε εβδομάδα. Σίγουρα ερχόμαστε από ένα δυνατό ματς, με ένταση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον στόχο μας. Θέλουμε να κρατήσουμε την δύναμή μας, την ένταση, αλλά συγκεντρωνόμαστε σε αυτή την διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Όλοι ξέρουμε πως είναι δύσκολο ματς. Όπως και ότι η πρόκριση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, το τελευταίο λεπτό και θα το παλέψουμε…».

Πόσο σημαντικό είναι το αυριανό ματς, για να «φωνάξει» η ομάδα ότι μπορεί να συνεχίσει στον θεσμό;

«Φυσικά και είμαστε εδώ για να το δηλώσουμε. Ανάλογα με αυτό το αποτέλεσμα άλλωστε μπορεί να κριθεί και το μέλλον μας. Είναι ένας πολύ δυνατός όμιλος, έχει τρεις πολύ δυνατές ομάδες. Γι’ αυτό πιστεύω ότι δεν έχει σημασία μόνο το αυριανό ματς, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε ως το τελευταίο λεπτό της 6ης αγωνιστικής. Θα αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο με την δική του ταυτότητα. Έχει το δικό του στυλ, το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Υπάρχουν λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να παίξουν ρόλο, όπως π.χ. αν δεν είχε αποβληθεί ο Τσιμίκας. Θα έχουμε την δική μας φιλοσοφία, θέλουμε να είμαστε ισορροπημένοι και γνωρίζουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς».

Έχουν περάσει δυόμιση μήνες από το ματς με την Μπέτις. Πως το βλέπει τώρα, τι έχει αλλάξει από τότε;

«Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει η Μπέτις πολύ, ούτε θα έχει μεγάλες διαφορές. Γνωρίζουμε πως πριν λίγες εβδομάδες κέρδισε με μεγάλο σκορ την Μπαρτσελόνα. Είναι ομάδα που παίρνει τον έλεγχο, που επιβάλλει τον ρυθμό της. Θα υπάρχουν λεπτά όπου η Μπέτις θα έχει τον έλεγχο του αγώνα, θα κοιτάξουμε και εμείς να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό. Παίζει με τις δικές της ιδέες, πιστεύω ότι είναι ένα ματς που θα έχει πολλές ομοιότητες με τον αγώνα στην Ελλάδα. Με εξαίρεση τα τελευταία είκοσι λεπτά εκεί. Είναι αντίπαλος που του αρέσει να παίζει με κατοχή μπάλας, αλλά θα κοιτάξουμε και εμείς να βάλουμε τις δικές μας ιδέες».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ