Ο «τελειωμένος» Ντεμπελέ έσωσε την Μπαρτσελόνα στη Μαδρίτη – ΒΙΝΤΕΟ

Το Ατλέτικο – Μπάρτσα ήταν κάκιστο, αλλά δύο ποδοσφαιριστές “παρεξηγημένοι” εφέτος το έκαναν… ματσάρα στα τελευταία λεπτά. Τελικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη 1-1 με σκόρερ τους Ντιέγκο Κόστα και Ντεμπελέ.

Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα προειδοποίησαν τον Ουσμάν Ντεμπελέ να σοβαρευτεί και να αφιερωθεί στο ποδόσφαιρο, διαφορετικά θ’ αποτελέσει παρελθόν από τους “μπλαουγκράνα”. Ο πιτσιρικάς Γάλλος, όχι απλά “ίσιωσε”, αλλά εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και κράτησε την ομάδα του στην κορυφή της La Liga με γκολ στο 90′.

Στην αντίπερα όχθη η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει να είναι “καταραμένη” στα ντέρμπι που δίνει στο “Wanda Metropolitano”, καθώς σ’ ένα ακόμη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς! Οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Σιμεόνε -όπως κι αυτοί της Μπάρτσα- δεν δημιούργησαν κάποια συγκλονιστική φάση.

Ωστόσο, στο 77′ ο Ντιέγκο Κόστα στην πρώτη τελική των “ροχιμπλάνκος” έκανε το 1-0 με κεφαλιά, έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του… άφαντου Γκριεζμάν. Αυτό ήταν το πρώτο “τεμάχιο” του Ισπανού φορ στο πρωτάθλημα μετά από εννέα μήνες! Δεν ήταν αρκετό, πάντως, για να στείλει την Ατλέτικο μόνη πρώτη στο πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη με 25 βαθμούς, ενώ την ακολουθεί η Ατλέτικο με 24. Βέβαια, σε περίπτωση που η Σεβίλλη επικρατήσει την Κυριακή της Βαγιαδολίδ στο σπίτι της, τότε θα πάει εκείνη στο… Έβερεστ με 26 πόντους.Δείτε το βίντεο:

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου

Λεγανές-Αλαβές 1-0

(42’ Εν Νεσίρι)

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

Έιμπαρ-Ρεάλ Μαδρίτης 3-0

(16’ Εσκαλάντε, 52’ Ενρίκ, 57’ Κίκε)

Βαλένθια-Βαγεκάνο 3-0

(35’, 61’ Μινα, 76’ Γκαμεϊρό)

Ουέσκα-Λεβάντε 2-2

(23’ Ριβέρα, 51’ Ετσέιτα – 45’+1’ Ρότζερ, 74’ Μπόατενγκ)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 1-1

(77’ Ντιέγκο Κόστα – 90’ Ντεμπελέ)

Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Χετάφε (13:00)

Σεβίλλη-Βαγιαδολίδ (17:15)

Εσπανιόλ-Χιρόνα (19:30)

Βιγιαρεάλ-Μπέτις (21:45)

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου

Σοσιεδάδ-Θέλτα (22:00)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ