Μπλατ: Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν είναι εύκολο αυτό που κάναμε

Ο Ντέιβιντ Μπλατ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ρεάλ (88-83).

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας για την υποστήριξη, προκειμένου να κερδίσουμε μία σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ. Σε 8 μέρες, παίξαμε με Φενέρ, Παναθηναϊκό, Μπάγερν και Ρεάλ, δεν είναι εύκολο για κανένα. Ο χαρακτήρας και η εμφάνιση που είχαμε είναι ένα μεγάλο σημάδι για την ομάδα αυτή.»

Για το αν η απόδοση των γκαρντ ήταν αυτή που είχε ονειρευτεί το καλοκαίρι: «Οι 3 γκαρντ ήταν τρομεροί απόψε, πρέπει να θυμηθείτε ότι ο Στρέλνιεκς ήταν εκτός, είναι δύσκολο να παίξει αμέσως, μετά από απουσία ενός μήνα. Χρειαζόταν κάποια ματς.

Μετά το δεύτερο ματς με τον Παναθηναϊκό, με ρώτησαν για τον Γκος και τί περιμένω, είπα ότι χρειάζεται χρόνος, ήταν η πρώτη μας επιλογή και τον πιστεύουμε. Αν δείτε τους Γκος και ΛεΝτέι, που είναι rookies, θα δείτε πως επιλέξαμε καλούς παίκτες. Ξέραμε ότι θα πάρει χρόνο, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, είναι μέρος της διαδικασίας, αλλά εμείς είμαστε εδώ και θα συνεχίσουμε να τους βοηθήσουμε να φτάσουν το επίπεδό τους».

Για το αν δίνει έξτρα ψυχολογία η νίκη αυτή και την ωριμότητα που αποκτά η ομάδα: «Είμαστε στη διαδικασία να φτάσουμε μια πραγματικά καλή ομάδα. Μπορεί να θες να γίνουν όλα γρήγορα και όλοι να βρουν το ρόλο τους. Πρέπει να περάσεις από τη φωτιά και καμιά φορά να καείς για να μάθεις τι πρέπει να κάνεις. Παίξαμε τέσσερα πολύ υψηλού ματς σε οκτώ μέρες, δεν είναι εύκολο αυτό που κάναμε και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είμαστε ακόμη εκεί που θέλουμε, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Εγώ προσωπικά ήμουν στενοχωρημένος, αλλά όχι πολύ μετά τις ήττες. Όπως και τώρα δεν είμαι ενθουσιασμένος, γιατί είμαστε ακόμη στην αρχή».

Τέλος, αστειεύτηκε για το γεγονός ότι δεν του έγιναν πολλές ερωτήσεις: «Νικήσαμε τη Ρεάλ και με ρωτάτε τόσο λίγα; Μετά τον Παναθηναϊκό με ρωτήσατε χιλιάδες ερωτήσεις και τώρα; Ας μιλήσουμε για τη γεωπολιτική κατάσταση στην Μέση Ανατολή. Ο κόσμος είναι μέσα σε πολλά σκ… τώρα. Αν έχουμε ηγέτες σαν και αυτούς που έχουμε εμείς τώρα… Κρίμα που δεν βάζει υποψηφιότητα η Μισέλ Ομπάμα γιατί θα την ψήφιζα!».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ