Σοκαριστικός αποκλεισμός για τη Ντιναμό Βουκουρεστίου με 20 πέναλτι και «ντου» οπαδών στο πούλμαν – ΒΙΝΤΕΟ

Ούσα σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, η Ντιναμό Βουκουρεστίου έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ρουμανίας από την Csikszereda, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της χώρας, έπειτα από ένα σωρό πέναλτι και επεισοδιακό φινάλε, με τους οπαδούς να σταματούν το πούλμαν της αποστολής και να ζητούν από τους ποδοσφαιριστές να παραδώσουν τις φανέλες τους!

Η Ντιναμό, με μόλις 1 νίκη στα τελευταία 9 ματς, βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Κατάφερε, λοιπόν, να στείλει το ματς στην παράταση με το 2-2 και να πάρει προβάδισμα στο εξτρά ημίωρο. Ωστόσο, ισοφαρίστηκε σε 3-3, με το οποίο η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι κι εκεί ήρθε ο αποκλεισμός.

Χρειάστηκαν 20 εκτελέσεις από την άσπρη βούλα για να κριθεί ο νικητής και μάλιστα, στο τελευταίο πέναλτι κι ενώ ο Ντελόρζ νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Csikszereda, πάνω στους έξαλλους πανηγυρισμούς κι ενώ ακόμα και η τηλεοπτική μετάδοση είχε ολοκληρωθεί, ο ρέφερι αποφάσισε να γίνει εκ νέου το χτύπημα του πέναλτι, υπήρξαν αψιμαχίες, βγήκε η κόκκινη κάρτα, όμως στην επανάληψη της εκτέλεσης, η κατάληξη ήταν ίδια.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ