Η… ατρόμητη δημοσιογράφος – Δέχτηκε την μπάλα στο κεφάλι, αλλά συνέχισε το ρεπορτάζ – ΒΙΝΤΕΟ

Θα το θυμάται για μια ζωή, γιατί ναι μεν έχει ζήσει πολλά στα γήπεδα ως ρεπόρτερ, αλλά κάτι τέτοιο ήταν η πρώτη φορά που της συνέβη. Ο λόγος για τη δημοσιογράφο Μελίσα Σταρκ, ρεπόρτερ του NFL, η οποία δέχτηκε μια μπάλα στο κεφάλι, αλλά συνέχισε απτόητη το ρεπορτάζ της.

«Πονάω όλο και περισσότερο κάθε φορά που βλέπω το video. Ειλικρινά δεν μου έχει ξανασυμβεί εδώ και 20 χρόνια που καλύπτω αγώνες του NFL». Αυτά ανέφερε σε μήνυμά της στο twitter η Σταρκ για τα όσα εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης στο γήπεδο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο.

Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για να ξεκινήσει η αναμέτρηση μεταξύ των L.A. Chargers και των Tennessee Titans. Την ώρα που η ρεπόρτερ μιλούσε με το στούντιο, μια μπάλα του ράγκμπι τη χτύπησε στο κεφάλι.

Απτόητη, και παρά την αρχική έκπληξη, συνέχισε τη ζωντανή μετάδοση, λέγοντας: «Τίποτα δεν είναι σαν τη ζωντανή τηλεόραση. Είμαι εντάξει». Στη συνέχεια, ανέφερε αστειευόμενη πως «σίγουρα δεν βρίσκομαι σε καλή θέση», την ώρα που οι επευφημίες από το στούντιο δεν σταματούσαν.

Δείτε τη χαρακτηριστική σκηνή:

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ