Προπόνηση με… πλύσιμο αυτοκινήτων στον ΠΑΟΚ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Διαφορετική ήταν η σημερινή προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με πλύσιμο αυτοκινήτων και συγκεκριμένα εκείνοι που έχασαν το στοίχημα.

Αποθεραπεία και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο για τον Μαουρίσιο, ξεκίνησε τρέξιμο ο Πέλκας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

«Το πρωί της Πέμπτης (18.10) βρήκε τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο προκειμένου να συνεχίσουν τη δουλειά που σταμάτησαν την Τετάρτη (17.10) το βράδυ.

Το πρόγραμμα μετά το αρχικό ζέσταμα με μπάλα και το κλασικό rondo, αφορούσε και πάλι την τακτική.

Σε ομαδικό επίπεδο με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εξηγεί στους ποδοσφαιριστές του πως θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο ανάλογα με την αντίδραση του αντιπάλου.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με δίτερμα και τους χαμένους να έχουν την υποχρέωση να πλύνουν τ’ αυτοκίνητα των νικητών έπειτα από σχετικό στοίχημα!!

Ο Μαουρίσιο συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο κι ο Δημήτρης Πέλκας ξεκίνησε τρέξιμο και συνέχισε την αποκατάστασή του.Την Παρασκευή (19.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Όσον αφορά τα στοιχήματα, πήραν «φωτιά» στον Δικέφαλο του Βορρά και οι νικητές απόλαυσαν τους ηττημένους στο πλύσιμο των αυτοκινήτων τους.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος παρέδωσε το αυτοκίνητό του στον Λέο Μάτος για… καθαρισμό, προειδοποιώντας τον να μην τα βάζει μαζί του.

Μάλιστα, φρόντισε να απαθανατίσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο, με αρκετούς από την οικογένεια του ΠΑΟΚ να μπαίνουν στον χορό των σχολίων.

Την αρχή έκανε ο Γιώργος Σαββίδης, σημειώνοντας πως αν κερδίσουν το παιχνίδι με τον Άρη, τότε θα πλύνει τα αυτοκίνητα όλων των παικτών της ομάδας, τονίζοντας πως δεν αστειεύεται.

Στην παρέα μπήκε και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σχολιάζοντας: «Θα έπρεπε να φέρω το αμάξι μου. Δύο ώρες πλυσίματος σίγουρα», ενώ ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έσπευσε να δώσει οδηγίες στον Μάτος, προκειμένου να το γυαλίσει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ