Ποιος πρώην παίκτης της Άρσεναλ κατηγορείται για επίθεση σε οδηγό ταξί – ΦΩΤΟ

Στον Νίκλας Μπέντνερ απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιαιοπραγία, ύστερα από ένα συμβάν με οδηγό ταξί στην Κοπεγχάγη τον Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε σήμερα η δικηγόρος του αυτοκινητιστή.

Ο Δανός στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται στη νορβηγική Ρόζενμποργκ, συνελήφθη τον Σεπτέμβριο, όταν τον κατήγγειλε στην αστυνομία ο οδηγός ταξί. Ο 31 ετών άσος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε επέμβαση, καθώς είχε σπάσει το σαγόνι του σε δύο σημεία.

Ταυτόχρονα, όμως, και ο οδηγός ταξί κατηγορείται για απόπειρα βιαιοπραγίας, καθώς φέρεται να πέταξε άγνωστο αντικείμενο κατά του Μπέντνερ και της φίλης του, χωρίς να τους χτυπήσει. Ο αυτοκινητιστής αρνείται την ενοχή του, ενώ η δικηγόρος του δήλωσε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τις 2 Νοεμβρίου. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Μπέντνερ, Άντερς Νέμετ, έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο πελάτης του δεν είναι ένοχος.

Στην διάρκεια της καριέρας του ο Μπέντνερ έχει αγωνιστεί σε Άρσεναλ, Μπέρμιγχαμ, Σάντερλαντ, Γιουβέντους, Βόλφσμπουργκ, Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρόζενμποργκ. Μετρά 81 συμμετοχές στην εθνική Δανίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο το 2006, ενώ ήταν στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για την τελική φάση του Μουντιάλ της Ρωσίας, ωστόσο έμεινε εκτός της τελικής 23άδας λόγω τραυματισμού.Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ