Tριπλό «όχι» της Super League στην ΕΠΟ

Με έγγραφο που απέστειλε η Super League στην ΕΠΟ απαντά αρνητικά σε τρία αιτήματα της ομοσπονδίας για αλλαγή ημερομηνίας αγώνων του πρωταθλήματος που έχουν ήδη οριστεί.

Η πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή που θα γίνει τη Δευτέρα (24/9) μεταξύ του Παναιτωλικού και της Λαμίας για την 4η αγωνιστική. Η ΕΠΟ ζήτησε να γίνει αύριο Κυριακή (23/9), όμως η λίγκα υποστηρίζει ότι ενδεχόμενη απόφασή της να αναβάλλει τον αγώνα προσκρούει στη συμφωνία με το τηλεοπτικό κανάλι που προβλέπει τη μετάδοση ενός ματς ανά αγωνιστική κάθε Δευτέρα.

Οι άλλοι δύο αγώνες είναι το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα και το Λάρισα-Παναιτωλικός για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα γίνουν το επόμενο Σάββατο (29/9). Η ΕΠΟ ζήτησε να αλλάξουν ημερομηνία, επειδή την Πέμπτη (27/9) όρισε για το Κύπελλο τα παιχνίδια Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-Λάρισα.

Και σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η λίγκα απάντησε αρνητικά στο αίτημα της ΕΠΟ για αλλαγή ημερομηνίας των αγώνων πρωταθλήματος και ζητεί από την ΕΠΟ να αλλάξει την ημερομηνία τέλεσης των δύο αγώνων Κυπέλλου και να τους ορίσει στο διάστημα μεταξύ 1 και 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ