Έτοιμες να «βάλουν φωτιά» στο ΣΕΦ οι κόρες του Μπλατ – ΦΩΤΟ

Την Πέμπτη, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του από τον Ολυμπιακό, ο Ντέιβιντ Μπλατ συνάντησε επί ισραηλινού εδάφους τους Χρήστο Σταυρόπουλο – Χρήστο Μπαφέ και λίγη ώρα αργότερα πόζαρε για πρώτη φορά με τα ρούχα της νέας του ομάδας. Τη φωτογραφία του 59χρονου με το πόλο μπλουζάκι των “ερυθρολεύκων” ανέβασε στο instagram η μία από τις τρεις κόρες του, Σάνι.

Η Σάνι είναι 24 ετών και το σίγουρο είναι ότι δεν περνά απαρατήρητη. Η φωτογραφία με τον μπαμπά της στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τη θυγατέρα του νέου coach των Πειραιωτών, κάνοντας μια… βόλτα στο προφίλ της στο instagram.

H όμορφη Σάνι δεν είναι όμως η μόνη κόρη του Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Κινερέτ Μπλατ από το 1991. Το ζευγάρι γνωρίστηκε… στο παρκέ, αφού ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονούσε στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ, Ironi Nahariya, τη γυναίκα που αργότερα παντρεύτηκε και του χάρισε τέσσερα παιδιά. Τις δίδυμες Σάνι και Άντι, τον Ταμίρ και την μικρότερη, Έλα.

Το έτερον ήμισυ της Σάνι, η Άντι, είναι το ίδιο εντυπωσιακή με την αδερφή της και μοιάζει ακόμη περισσότερο στον μπαμπά της, με τον οποίο ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στα social media.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ