Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και το αφιέρωσε στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μετά την παγκόσμια διάκριση του 2017 κατακτά την τρίτη θέση με το δεξί χέρι, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα χειροπάλης 2018 που έλαβε χώρα στη Σόφια της Βουλγαρίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στον πρώτο αγώνα του πανευρωπαϊκού αντιμετώπισε τον Τσέχο πρωταθλητή Dusan Tesaric από τον οποίο γνώρισε τη πρώτη ήττα αφού χρεώθηκε με δύο φάουλ. Στη συνέχεια κέρδισε με ευκολία τον Σέρβο επίσης πρωταθλητή Σερβίας Milojkovic και τον Τούρκο (πρώην πρωταθλητή strongman) Karaca Resat. Στον τέταρτο αγώνα ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος κέρδισε τον Χρήστο Γκιόκα, ο οποίος έχασε κάνοντας δύο φάουλ. Η εντυπωσιακότερη μάχη του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου δόθηκε απέναντι στον Peter Spusta τον οποίο κέρδισε με θεαματικό τρόπο και μπήκε στα μετάλλια όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Azar Maharramov ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κούραση του Γιώργου Χαραλαμπόπουλου μιας και μετά τον προηγούμενο αγώνα δεν του επέτρεψαν να κάνει το απαραίτητο για έναν αθλητή διάλειμμα.

Σκοπός, στόχος και πηγή δύναμης, του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή Γιώργου Χαραλαμπόπουλου σε αυτή τη διοργάνωση ήταν η κατάκτηση μεταλλίου για να το αφιερώσει στους Έλληνες στρατιωτικούς Άγγελο Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη που κρατούνται αιχμάλωτοι 3 μήνες στη γείτονα χώρα και έτσι έπραξε μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου. Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ