“Καθάρισε” από το πρώτο ματς την πρόκριση ο ΠΑΟΚ – Συνέτριψε 5-1 τα Τρίκαλα

Την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ συντρίβοντας τα Τρίκαλα στην έδρα τους με 5-1.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν κυριαρχικό ρόλο στο β΄ ημίχρονο και με 4 γκολ στο διάστημα αυτό πέτυχαν τη μεγάλη και εύκολη νίκη τους στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι τους για το 2017.

Ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς. Μόλις στο 5′ ο Λέο Μάτος πέτυχε το πρώτο του γκολ σε μια φάση που ξεκίνησε από κάθετη πάσα του Πέλκα για τον Πρίγιοβιτς, ο Σέρβος έκανε το πλασέ, ο Αποστολίδης απέκρουσε, ο Μάτος βρέθηκε στην πορεία της κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 15? ο Πάνος μέσα από την περιοχή πήρε την κεφαλιά μπροστά από τον Δεληγιαννίδη και την έστειλε στα δίχτυα του Ρέι για να ισοφαρίσει. Στο 57′ ο Πέλκας εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Μάτος με κεφαλιά έδωσε πάλι προβάδισμα στον Δικέφαλο, αν και ο σκόρερ είχε κάνει φάουλ στον αντίπαλο του, κάτι που αρχικά οδήγησε στην ακύρωση του τέρματος και την κατακύρωση του στην συνέχεια.

Στο 70΄ ο Πρίγιοβιτς πέρασε κάθετα για τον Μπίσεσβαρ κι αυτός πλάσαρε ιδανικά τον Αποστολίδη για να γίνει το 1-3. Στο 80? από σέντρα του Σάχοφ από τα δεξιά κι ο Κάμπος με αριστερό πλασέ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ στο 1-4 για να κλείσει αυτό στις καθυστερήσεις (94?) όταν από κόρνερ του Κάμπος, ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά κι ο Σάκχοφ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το τελικό 1-5.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ