As: Κορυφαία ομάδα της δεκαετίας ο Ολυμπιακός

Αποθέωση Ολυμπιακού από την «AS», καθώς η ισπανική εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στη φετινή Ευρωλίγκα, η οποία ξεκινάει την Πέμπτη.

Σε αυτό αναφέρεται με εγκωμιαστικά λόγια για τους Πειραιώτες. «Ολυμπιακός: Η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας ενισχύθηκε», είναι ο σχετικός τίτλος στο κείμενο για τους «ερυθρόλευκους».

«Τις τελευταίες δύο σεζόν το σχόλιο ήταν: “έχει χάσει σε ταλέντο και ο Σπανούλης είναι σε μεγάλη ηλικία”. Μπορεί να ισχύουν και τα δύο, αλλά πέρυσι επέστρεψε στον τελικό της Ευρωλίγκα. Είναι η καλύτερη ομάδα της δεκαετίας και δεν αφήνει ποτέ καμία μάχη. Το πήρε το 2012 και το 2013, ενώ ήταν φιναλίστ το 2010, 2015 και 2017».

Παράλληλα η «AS» αναφέρεται στον Βασίλη Σπανούλη, χαρακτηρίζοντάς τον σταρ των «ερυθρόλευκων». «Ανεξαρτήτως από το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει οι ηγετικές του ικανότητες και η αποφασιστικότητά του δεν μπορούν να αμφισβητηθούν». Εγκωμιαστικά είναι τα σχόλια και για τον Γιώργο Πρίντεζη, κάνοντας επίσης λόγο για ηγέτη.

Επιπλέον, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι για τέταρτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ, αλλά και στο γεγονός ότι έχει διατηρηθεί ο κορμός (Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης, Παπανικολάου) των τελευταίων ετών. 

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ