Ασταμάτητη η Μαρία Σάκκαρη – Αντιμέτωπη με την Βίνους Γουίλιαμς στον 3ο γύρο του US OPEN

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη και το απέδειξε στο δεύτερο παιχνίδι της στο US Open.

Πιο συγκεκριμένα η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιβλήθηκε με 7-5, 6-3 επί της Αρίνα Ροντιόνοβα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του US Open

Η Σάκκαρη ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και κατάφερε να εκμεταλλευτεί όλα τα break point που της παρουσιάστηκαν στο ματς (4/5) και ταυτόχρονα να σβήσει τα περισσότερα που είχε η αντίπαλη της (2/9).

Ο αγώνας ωστόσο ξεκίνησε ιδανικά για την Ροντιόνοβα η οποία προηγήθηκε με 2-0 game και είχε διπλό break point για να κάνει το 4-1. Η Μαρία Σάκκαρη ωστόσο από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε στροφές στην απόδοσή της και αρχικά με break back κατάφερε να φέρει το σετ στα ίσα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία μετέφερε το άγχος στην αντίπαλος της έχοντας εκείνη το προβάδισμα και πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη ήταν εκείνη που κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στα game, όμως η Ροντιόνοβα απάντησε αμέσως και έκανε το 2-2. Το πιο καθοριστικό για την εξέλιξη του ματς game ήταν το πέμπτο. Η Αυστραλή είχε διπλό break point (15-40), όμως η Σάκκαρη κατάφερε να το “σώσει” και να κάνει το 3-2 τελειώνοντας ψυχολογικά την αντίπαλο της φτάνοντας έτσι στην κατάκτηση του σετ με 6-3.

Να τονιστεί πως στον επόμενο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τα ξημερώματα του Σαββάτου τη Βίνους Γουίλιαμς η οποία επιβλήθηκε επί της Οσεάν Ντοντάν με 7-5, 6-4.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ