Σοκ στο ΝΒΑ: Συνελήφθη σταρ των Σακραμέντο Κινγκς με ένα κιλό μαριχουάνας – ΦΩΤΟ

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο σταρ του NBA, Ζακ Ράντολφ.

Ο 36χρονος, ο οποίος μετά από οκτώ σεζόν στο Μέμφις τον Ιούλιο υπέγραψε διετές συμβόλαιο 24 εκατομμυρίων με τους Κινγκς, συνελήφθη στο Λος Άντζελες για κατοχή μαριχουάνας.

Στην Πολιτεία της Καλιφόρνια έχει αποποινικοποιηθεί πρόσφατα η κατοχή για χρήση, όμως, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TMZ εκείνος είχε στην κατοχή του σχεδόν ένα κιλό μαριχουάνα, ποσότητα που επιτρέπει στις αρχές την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.

Τα πάντα ξεκίνησαν, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε, πως ένα μεγάλο πλήθος κάπνιζε μαριχουάνα, άκουγε δυνατά μουσική και είχε κλείσει τον δρόμο. Τρεις συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο, ανάμεσά τους και ο 36χρονος φόργουορντ, ενώ ένας άλλος από τους συλληφθέντες ήταν πρώην κατάδικος και είχε στην κατοχή του όπλο. Μετά τις συλλήψεις, ξεκίνησαν επεισόδια, έσπασαν έξι περιπολικά και οι αστυνομικοί κάλεσαν ενισχύσεις.

Αφού πέρασε τη νύχτα στη φυλακή, το επόμενο πρωί ο Ράντολφ πλήρωσε εγγύηση 20.000 δολάρια.

Στις 31 Αυγούστου, ωστόσο, ο παίκτης του Σακραμέντο θα πρέπει να εμφανιστεί στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες. Ο Ράντολφ, σε 16 χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ κλήθηκε δύο φορές στο All Star Game

Πηγή: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ