Νίκη για τον Παναθηναϊκό με Μολίνς

Διπρόσωπος εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στο φιλικό αγώνα με την Γκεντσλερμπιρλιγκί, που βρήκε τους «πράσινους» νικητές με 1-0. Στα πρώτα 35 λεπτά της αναμέτρησης η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καλή, σκόραρε κι έβγαλε κάποιες φάσεις, αλλά στη συνέχεια φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις και οργανωτικά εμφάνισε ξανά προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μολίνς έγινε αποδέκτης της κάθετης πάσας του Άλτμαν και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χοπφ. Οι «πράσινοι» είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία στο 25΄, με τον Ζέκα να σουτάρει άουτ από πλεονεκτική θέση.

Μετά το πρώτο ημίωρο, όμως, η απόδοσή τους άρχισε σταδιακά να φθίνει, τα τρεξίματα δεν έβγαιναν κι αυτό είχε αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο οι Τούρκοι να χάσουν ευκαιρίες, με κορυφαία εκείνη στο 67ο λεπτό, όταν ο Μούριτς σούταρε άουτ ουσιαστικά σε άδεια εστία κι έτσι ο Παναθηναϊκός έκλεισε νικηφόρα τον κύκλο των φιλικών αγώνων του στην Ολλανδία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος (65΄ Στιλ), Κουλιμπαλί (80΄ Βέμερ), Μολέντο (61΄ Ευαγγέλου), Κολοβέτσιος (68΄ Τελάντερ), Χουλτ, Ρέις (65΄ Δώνης), Ζέκα (82΄ Εμμανουηλίδης), Λουντ (68΄ Ρινάλντι), Χατζηγιοβάνης (77΄ Μπουζούκης), Άλτμαν (68΄ Στάικος), Μολίνς (61΄ Πίσπας).

ΓΚΕΝΤΣΛΕΡΜΠΙΡΛΙΓΚΙ: Χοπφ, Τσίφτσι, Οζκάν, Οζέκ, Πεχλιβάν, Εγκούζ, Καλίλι, Ντος Σάντος, Σέκιτς, Παλίτσεβιτς, Σκούλετιτς.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ