Λευκή ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο πρώτος φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία, με αντίπαλο την ουκρανική Ολεξάντρια. Οι «πράσινοι» έδειξαν σωστά στοιχεία στην αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνοι και περιμένουν μεταγραφική ενίσχυση για να βελτιωθούν.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στη μετριότητα, αφού ο Παναθηναϊκός ήταν μεν καλός ανασταλτικά αλλά έπασχε στη δημιουργία, δεν μπορούσε να κάνει φάσεις και δεν απείλησε τους ουκρανούς, αν εξαιρεθεί το ψαλιδάκι του Χατζηγιοβάνη στο 39΄, ύστερα από ενέργεια του Άλτμαν, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Μπαναντά.

Ανάλογο ήταν το αγωνιστικό μοτίβο και στην επανάληψη, αφού το «τριφύλλι» ήταν ξεκομμένο επιθετικά και δεν προβλημάτισε την αντίπαλη ομάδα. Οι Ουκρανοί, μάλιστα, απείλησαν στο 54΄ με τον Τσεσκόφ, ενώ στο 85΄ ο Τσόπνικ σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κότσαρη. Με τον Παναθηναϊκό έκαναν ντεμπούτο οι Κολοβέτσιος και Άλτμαν.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Τρίτη (11 Ιουλίου), απέναντι στη βελγική Κορτράικ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ (74΄ Κότσαρης), Κουλιμπαλί (60΄ Βέμερ), Κουτρουμπής (60΄ Τελάντερ), Ευαγγέλου (46΄ Κολοβέτσιος), Χουλτ (60΄ Ευαγγέλου), Κουρμπέλης (60΄ Ζέκα), Ρέις (60΄ Δώνης), Χατζηγιοβάνης (73΄ Εμμανουηλίδης), Άλτμαν (55΄ Ρινάλντι), Λουντ (60΄ Μπουζούκης), Πίσπας (60΄ Στάικος).

ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΑ (η αρχική σύνθεση): Μπαναντά, Μπασόφ, Τσεμποτάεφ, Χρίστσουκ, Χιτσένκο, Κάλεντσουκ, Πάνκιφ, Πονομάρ, Σιτάλο, Σταρένια, Τσουρίκοφ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Στετσκόφ, Ζαμπορόζα, Τσόπνικ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ