Η έδρα δείχνει ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ θέλει γκολ

Πρεμιέρα των play-off στην Τούμπα για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στις 20:30 σε ένα ματς που θα μπορούσε να θεωρηθεί επανάληψη του τελικού Κυπέλλου.

Φυσικά, οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την πρώτη θέση στη διαδικασία που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή στα πλέι οφ του Γιουρόπα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο θα επιλεγεί το 4-2-3-1 ως διάταξη. Τα δοκάρια θα υπερασπιστεί ο Γλύκος έχοντας τους Μάτος – Βαρέλα – Κρέσπο – Λέοβατς να αγωνίζονται αντίστοιχα από δεξιά προς αριστερά στα μετόπισθεν. Κάνιας και Τσίμιροτ θα συνθέσουν δίδυμο κεντρικών μέσων με τον Μπίσεσβαρ να τοποθετείται αρκετά μέτρα πιο μπροστά τους ως οργανωτής. Ενρίκε και Κάμπος θα αναλάβουν καθήκοντα εξτρέμ υποστηρίζοντας τον προωθημένο Πρίγιοβιτς.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Μπρικτς, Κίτσιου, Κάτσε, Ουάρντα, Μαλεζάς και Αθανασιάδης. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Σάκχοφ και ο τραυματίας Μυστακίδης μαζί με τον Κουλούρη

Η ΑΕΚ αφήνει στο παρελθόν την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ και χρειάζεται το τρίποντο προκειμένου να μην βρεθεί στο -5 από τον αντίπαλό της διατηρώντας ρεαλιστικές πιθανότητες για να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Ετοιμάζονται αρκετές αλλαγές εκ μέρους του Μανόλο Χιμένεθ καθώς ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την Ένωση με διάταξη 4-3-3, ώστε να ελέγξει περισσότερο τον ρυθμό του αγώνα αφήνοντας προσωρινά στην άκρη το 4-2-3-1.

Στις σαββατιάτικες (13/05) δοκιμές υπήρξε μία έκπληξη διότι έμεινε εκτός πλάνων ο Γιόχανσον για να χρησιμοποιηθεί η τριάδα Σιμόες (εξάρι), Αϊντάρεβιτς – Γαλανόπουλος (εσωτερικοί χαφ). Στη διάρκεια του διτέρματος πάντως χρησιμοποιήθηκε και ο πρώτος.

Στις υπόλοιπες θέσεις δύσκολα θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις. Τα δοκάρια θα υπερασπιστεί ο Ανέστης με τους Γκάλο – Βράνιες – Τσιγκρίνσκι – Ντίντακ να συγκροτούν αμυντική τετράδα από δεξιά προς αριστερά.

Σε ρόλο αριστερού χαφ θα ξεκινήσει ο Μάνταλος και από δεξιά θα κινείται ο Χριστοδουλόπουλος υποστηρίζοντας τον κλασικό προωθημένο Αραούχο. Εκτός πλάνων έμειναν οι Βάργκας και Ροντρίγκες, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν ακόμη οι Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα και Αραούχο.

Η έδρα δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενώ η ΑΕΚ θα ψάξει και μπορεί να πετύχει γκολ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ εδώ.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ