Ενθουσιασμένη ΑΕΚ στο Περιστέρι, αγνοεί το «διπλό»

Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν στα play-off με τους γηπεδούχους να είναι πιο μακριά από τους φιλοξενούμενους στον συγκεκριμένο στόχο. Ατρόμητος – ΑΕΚ στις 19:15

Ο Ατρόμητος Οι γηπεδούχοι σε 11 εντός έδρας αγώνες συγκεντρώνουν τους 16 από τους 35 συνολικά βαθμούς που καταγράφονται στη συγκομιδή τους.

Για την ακρίβεια μετρούν πέντε νίκες, ισάριθμες ήττες και μία ισοπαλία με τέρματα 10-12. Ο Κιβρακίδης εξέτισε ποινή καρτών, οπότε επανέρχεται στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Ν. Παπαδόπουλος, Μπρίτο, Γκουγκούδης, ενώ ο Βασιλείου «κόπηκε» από την αποστολή για τεχνικούς λόγους.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή για τον Ατρόμητο: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Κιβρακίδης, Ντιγκινί.

Η ΑΕΚ συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 3-0 έχοντας τον Σέρχιο Αραούχο ως κορυφαίο καθώς ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ αναστατώνοντας πολλάκις τα αντίπαλα μετόπισθεν. Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Εκτός έδρας πάντως παρουσιάζονται κάκιστοι αγνοώντας το διπλό από τις 17 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους, όταν είχαν επιβληθεί με 2-1 της ΑΕΛ στη Λάρισα με τον νυν ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Βαγγέλη Πλατέλλα, να πετυχαίνει δύο γκολ στο τελευταίο ματς με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο.

Έκτοτε, ακολούθησαν πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σε σύνολο 11 αγώνων μακριά από το ΟΑΚΑ καταγράφονται δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 12-15. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τσιγκρίνσκι, Αλμέιδα, Μπακάκης, Πατρίσιο Ροντρίγκες και ο τιμωρημένος Βράνιες που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής.

Αναλυτικά η αποστολή για την ΑΕΚ: Ανέστης, Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Μανωλάς, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αραούχο, Αραβίδης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ