«Ερυθρόλευκο» προβάδισμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα αντιμετωπίζοντας κατά σειρά την ΑΕΚ (1-0 εκτός), Πανιώνιο (1-0 εντός) και ΠΑΟΚ (2-0 εκτός). Υποδέχεται τον Ατρόμητο στις 17:15 και φυσικά θέλει πάση θυσία να σπάσει το αρνητικό σερί.

Ο νυν υπηρεσιακός και πρώην προπονητής της Κ20 έκανε ντεμπούτο την περασμένη Πέμπτη (09/03) στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Μπεσίκτας (1-1) αναφορικά με τη φάση των «16» στο Γιουρόπα Λιγκ.

Σε σύνολο 12 αναμετρήσεων στο «Γ. Καραϊσκάκης» μετρούν 10 νίκες για να ηττηθούν και να φέρουν ισοπαλία από μία φορά με τέρματα 30-5.

Επίσης, διαθέτουν τις καλύτερες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση αντίστοιχα (43-13).

Ο Ντομίνγκεζ βγαίνει από την αγωνιστική «ναφθαλίνη» έπειτα από παροπλισμό τριών μηνών. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Σεμπά, Καπίνο, Βιάνα, ενώ δίνονται «ανάσες» ξεκούρασης στους Φιγκέιρας, Μανθάτη για να προφυλαχθεί και ο Μποτία.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ολυμπιακό: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φορτούνης, Λεάλι, Μαρίν, Μάρτινς, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό.

Ο όγδοος Ατρόμητος επιδιώκει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο προκειμένου να φτάσει στην πρώτη προνομιούχο πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αναμφίβολα, η ψυχολογία έχει τονωθεί σημαντικά αφότου επέστρεψε ο Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία.

Κάτι τέτοιο αποτυπώνεται έμπρακτα στα αποτελέσματα για τους «κυανόλευκους» που μετρούν τέσσερις σερί νίκες επικρατώντας εκτός έδρας των Αστέρα Τρίπολης, Βέροια με κοινό σκορ (1-0), ενώ επιβλήθηκαν των Ξάνθη (2-1) και Ηρακλή (1-0) στο Περιστέρι.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό είχαν αποσπάσει ισοπαλία δίχως γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αναφορικά με τους προημιτελικούς στο Κύπελλο Ελλάδας για να ηττηθούν με 2-1 εντός έδρας από τους Πειραιώτες.

Σε κάθε περίπτωση παρουσιάζονται πιο παραγωγικοί εκτός συγκεντρώνοντας 19 από τους 35 βαθμούς που μετρούν ως συνολική συγκομιδή.

Σε 12 ματς μετρούν πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες με τέρματα 14-17. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κιβρακίδης.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ατρόμητο: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης, Γκουγκούδης, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ολυμπιακός – Ατρόμητος εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ