Η Κέρκυρα κόντρα στην αποτελεσματική και… πενταδάτη Ξάνθη

Η Κέρκυρα υποδέχεται στις 15:00 την Ξάνθη με στόχο το τρίποντο που θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Ιονίου, βασίζεται κατά κύριο λόγο στις εντός έδρας επιδόσεις και την αμυντική λειτουργία. Οι νησιώτες μετρούν τους 16 από τους 26 βαθμούς που αριθμούν στη συνολική τους συγκομιδή. Σε 11 αγώνες μετρούν τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες με τέρματα 10-10. Παράλληλα, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά το δεύτερο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα που επετεύχθη με ανατροπή του σκορ στην Τρίπολη.

Ο Ροτζέριο Τουράμ έφτασε τα επτά γκολ και πέτυχε δύο στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Επανέρχεται ο Ζορμπάς που εξέτισε σε πλήρη αντίθεση με τον Κεϊτά που εκτίει ποινή μίας αγωνιστικής. Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ιωάννου, Ανδρεόπουλος και Γεωργακόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή: Αραμπατζής, Κουτζαβασίλης, Κέβιν, Ντιόγκο, Γκομές, Σπίνουλας, Αντιλέχου, Ντιμιτρόφσκι, Βενέτης, Nίκιτς, Σιόντης, Ζαραδούκας, Κόντος, Ντουαλά, Επστάιν, Ζορμπάς, Τουράμ, Ονίλο, Γεωργίου.

Η Ξάνθη θεωρείται η πλέον αποτελεσματική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα. Το απέδειξε και κόντρα στον Πλατανιά (1-0) χάρη στο 14ο φετινό γκολ του Χαμζά Γιουνές. Παράλληλα, επανήλθε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα μετά και την ισοπαλία που έφερε η ΑΕΚ με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι Θρακιώτες θα προσπαθούν να επανέλθουν στις εκτός έδρας νίκες έπειτα από τρεις σερί ήττες από Πανιώνιο, Ολυμπιακό και Ατρόμητο.

Οι επιδόσεις τους μακριά από το γήπεδό τους χαρακτηρίζονται αρκετά ικανοποιητικές έχοντας μαζέψει 17 από τους 39 βαθμούς που μετρούν ως συνολική συγκομιδή.

Σε 12 αγώνες πρωταθλήματος μετρούν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 14-14.

Ποινές καρτών εκτίουν οι Σολτάνι, Μπαξεβανίδης, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παπαστεριανός και Χατζητερζόγλου.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Συλλά, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Τριάδης, Λάζιτς, Πιτσέλι, Ράνος, Γιουνές.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Κέρκυρα – Ξάνθη εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ