Δυο σερί κοντράρονται στη Νέα Σμύρνη

Δυο εξαιρετικά σερί κινδυνεύουν στις 19:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Αυτό του Πανιωνίου, ο οποίος θέλει την πέμπτη του νίκη στη σειρά στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, του Μανόλο Χιμένεθ, του οποίου το αήττητο σερί διευρύνθηκε σε 10 επίσημους αγώνες.

Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν ότι με το τρίποντο φτάνουν στο -4 από την κορυφή και βάζουν φωτιά στο πρωτάθλημα.

Πολλές είναι οι επιστροφές συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, αφού υπολογίζονται ξανά οι Μπεν, Ρισβάνης, Γιαννιώτης και Μασούντ. Όλοι τους αναμένεται να βρεθούν και στο αρχικό σχήμα. Ακόμη πρόλαβε ο Γκιοατά έχοντας ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις του, ενώ εκτός έμεινε ο Ενγκόγκ.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Πλιάτσικας, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Φούντας, Λάμπρου, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Γεσίλ, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται μετά από καιρό ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ήταν παροπλισμένος και άρχισε να ελπίζει ξανά μετά την έλευση του Ισπανού τεχνικού.

Ο 30χρονος επιθετικός είχε να αγωνιστεί από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τον Δεκέμβριο από το οποίο αποβλήθηκε και στη συνέχεια μπήκε στο «ψυγείο», καθώς προπονούταν μόνος του, ενώ ήρθε να προστεθεί και ένας τραυματισμός.

Αντίθετα, όπως αναμενόταν, εκτός έμειναν οι Γκάλο, Πατίτο και Μπακάκης που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, όπως, φυσικά, και ο… άτυχος Τσιγκρίνσκι που πήγε στα Σπάτα και ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά η αποστολή: Ανέστης, Μπάρκας, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Βινίσιους, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βάργκας, Χριστοδουλόπουλος, Πέκχαρτ, Μπακασέτας, Αλμέιδα, Αραούχο, Αραβίδης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πανιώνιος – ΑΕΚΛ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ