Επίθεση Τσόρι σε Μπέντο

Ξέσπασε μέσω Facebook ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν άντεξε να μένει εκτός πλάνων του Πάουλο Μπέντο και να ακούει τις δικαιολογίες που χρησιμοποιεί ο Πορτογάλος γι’ αυτό.

Έτσι «άδειασε» δημόσια τον προπονητή του ζητώντας να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του για να βγει ο Ολυμπιακός από τη βαθιά κρίση στην οποία έχει περιέλθει και να μην μεταθέτει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο.

Πρόκειται για μία ακόμη κίνηση που δείχνει πως το κλίμα για τον Μπέντο είναι πλέον πολύ βαρύ στο λιμάνι και δεν είναι λίγοι που εκτιμούν πως αυτή η δήλωση του Τσόρι έγινε με τις ευλογίες της διοίκησης για να οδηγηθεί στην έξοδο, ίσως και οικειοθελώς, ο Πορτογάλος.

Αναλυτικά η δήλωση του Τσόρι:

«Σαν ΑΡΧΗΓΟΣ αυτής της ομάδας δέχτηκα με μεγάλη έκπληξη τις δηλώσεις του προπονητή μας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Έχουμε σπουδαίους παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα και πρέπει να πω ότι ήλπιζα ότι θα μας κρατούσαν ενωμένους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, όπως συνέβη την περασμένη Κυριακή από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Είναι ώρα να αναλάβουμε την ευθύνη για το πόσο κακή είναι η ομάδα, να κοιτάξουμε πρώτα μέσα μας και όχι να ψάχνουμε να κατηγορήσουμε άλλους. Δεν μπορούμε να βάζουμε το ‘εγώ’ πάνω από το καλό της ομάδας, όπως συνέβη πολλές φορές φέτος. Πρέπει να καταλάβουμε και να γνωρίζουμε την ιστορία του συλλόγου και να την υπερασπιζόμαστε. Προσωπικά νιώθω κάποιες φορές πολύ πληγωμένος, αλλά πίστευα πως με πολλή δουλειά και υπομονή τα πράγματα θα βελτιώνονταν. Όμως αυτό δεν συνέβη. Αγαπώ αυτή την ομάδα και πρέπει να πω ότι ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού αξίζει πολύ καλύτερα πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ