Ο Ατρόμητος ψάχνει… πεντάδα κόντρα στον «μισό» Ηρακλή

Συνέχεια στην εποχή Σα Πίντο θέλει να δώσει ο Ατρόμητος, ο οποίος στις 15:00 φιλοξενεί τον Ηρακλή. Οι Περιστεριώτες έχει ένα νικηφόρο σερί τριών αγωνιστικών. Επιβλήθηκαν κατά σειρά των Αστέρα Τρίπολης (1-0 εκτός), Ξάνθης (2-1 εντός) και Βέροιας (1-0 εκτός).

Ο Ατρόμητος συλλέγει στο Περιστέρι 13 από τους 32 βαθμούς που καταγράφονται στη συνολική του συγκομιδή. Σε σύνολο 10 αναμετρήσεων μετρά τέσσερις νίκες, πέντε ήττες και μία ισοπαλία με τέρματα 9-12. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπρίτο, Νάτσος, Τσατσόπουλος, Γκουγκούδης.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί.

O Ηρακλής έμεινε «όρθιος» στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αποσπώντας ισοπαλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπαστακό. Ο νεαρός επιθετικός πέρασε ως αλλαγή και έφερε την αναμέτρηση στα ίσα σε μία από τις πρώτες του επαφές με τη μπάλα. Επιπρόσθετα, θα αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός. Οι Θεσσαλονικείς βασίζονται κυρίως στις εντός έδρας επιδόσεις καθότι εκτός έδρας έχουν αποσπάσει πέντε από τους 14 βαθμούς που καταγράφονται ως συνολική συγκομιδή. Για την ακρίβεια μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες με γκολ 5-17. Στο αγωνιστικό πλάνο του Σάββα Παντελίδη επανέρχεται ο Σαραμαντάς που εξέτισε ποινή μίας αγωνιστικής. Αντιθέτως, θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Χουάντερσον που θα αντικατασταθεί από τον Γιαννίκογλου κάτω από τα δοκάρια με τον νεαρό να ετοιμάζεται για ντεμπούτο. Νοκ άουτ έμειναν οι τραυματίες Ζιαμπάρης και Στάμου.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή αποτελείται από τους: Αγγελόπουλο, Αργυρόπουλο, Γιαννίκογλου, Γιούδια, Γροντή, Δώνη, Ηλιάδη, Ιντζόγλου, Καραγκούνη, Κούρο, Μπαστακό, Πασά, Ρούσσο, Σαραμαντά, Τζανετόπουλο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο και Περόνε.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ατρόμητος – Ηρακλής εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ