Τον πρώτο λόγο ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο

Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (17:15). Ο Ηρακλής υποχώρησε ξανά στην επικίνδυνη ζώνη μετά την ήττα που γνώρισε στη Νέα Σμύρνη.

Σε 11 εντός έδρας αναμετρήσεις μετρά μία νίκη, έξι ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με τέρματα 11-14. Έτσι, συγκεντρώνει τους 9 από τους 14 συνολικούς βαθμούς που καταγράφει στην τρέχουσα συγκομιδή του.

Στο πλάνο του Σάββα Παντελίδη υπολογίζονται οι Ζιαμπάρης και Στάμου που αποθεραπεύτηκαν έγκαιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ηρακλή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Αγγελόπουλος, Γροντής, Δώνης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κούρος, Καραγκούνης, Μπαστακός, Πασάς, Ρούσσος, Στάμου, Τζανετόπουλος, Λεοζίνιο, Μοντέιρο, Περόνε.

Ο ΠΑΟΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Βέροια επικρατώντας με χαρακτηριστική ευκολία που αποτυπώθηκε στον πίνακα του σκορ (4-0).

Σε 11 ματς πρωταθλήματος μακριά από την Τούμπα, μετρούν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες με τέρματα 13-5 διαθέτοντας την τρίτη καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στην κατηγορία και την τρίτη κορυφαία επίθεση συνολικά (39 γκολ).

Ο Βλάνταν Ίβιτς υπολογίζει εκ νέου στον Λέοβατς που εξέτισε ποινή καρτών, ενώ τα αντίστροφα δεδομένα ισχύουν για τον Σάκχοφ. Ανέτοιμος κρίθηκε ο Μυστακίδης και ο Κάνιας παραμένει τραυματίας.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπρκιτς, Κίτσιου, Λέοβατς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Τσίμιροτ, Χαρίσης, Κάτσε, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κάμπος, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Ηρακλής – ΠΑΟΚ εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ