Φαβορί με τα… όλα του ο Πανιώνιος

Να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος στις 15:00 υποδέχεται τον Ηρακλή, ο οποίος δίνει τη μάχη του για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι «κυανέρυθροι» διέπονται από αγωνιστική συνέπεια μετρώντας μόλις μία ήττα στους 13 πιο πρόσφατους αγώνες πρωταθλήματος. Σε 9 εντός έδρας αγώνες καταγράφουν πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες με τέρματα 12-6.

Διαθέτουν την τέταρτη κορυφαία άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί μόλις 14 γκολ και την 3η καλύτερη επίθεση σκοράροντας 27 φορές. Οι Νεοσμυρνιώτες προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί της Βέροιας (1-0) χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μοχάμεντ Μπεν.

Για ντεμπούτο ετοιμάζεται ο νεοφερμένος Βασίλης Πλιάτσικας. Ο Σοτζέι Μασούντ έχει συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες εκτίοντας την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές αναφορικά με την ποινή του. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Ταπόκο.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Βλάνταν Μιλόγιεβιτς για τον Πανιώνιο: Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Φούντας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Καθάριος, Σαββίδης, Γεσίλ, Μπαντής, Πλιάτσικας, Μαχμούτοβιτς, Λάμπρου.

Ο Ηρακλής αντιστέκεται σθεναρά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Έτσι, οι «κυανόλευκοι» φρόντισαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αποσπώντας ισοπαλία από την ΑΕΚ (2-2) σε μία αναμέτρηση, όπου ενδεχομένως άξιζαν ακόμη και το τρίποντο.

Οι Θεσσαλονικείς διαθέτουν τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα έχοντας δεχθεί ήδη 30 γκολ. Σε επίπεδο εκτός έδρας αναμετρήσεων μετρούν μία νίκη, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες με τέρματα 5-16.

Δεν υπολογίζεται ο Αλέξανδρος Κούρος έχοντας συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, επανέρχεται έπειτα από αρκετό καιρό ο Νίκος Ζιαμπάρης. Οι Χόρχε Μοντέιρο, Εμάνουελ Περόνε, Χρήστος Δώνης, Λεοζίνιο Σάλες και Δημήτρης Γροντής αποθεραπεύτηκαν έγκαιρα.

Στα αξιοσημείωτα συγκαταλέγεται το γεγονός ό, τι οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Λάζαρος Λάμπρου τίθενται αντιμέτωποι κόντρα στις πρώην ομάδες τους.

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο Σάββας Παντελίδης για τον Ηρακλή: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Αργυρόπουλος, Καραγκούνης, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Ρούσσος, Τζανετόπουλος, Ιντζόγλου, Δώνης, Γροντής, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Πασάς, Μπαστακός, Περόνε, Λεοζίνιο.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Πανιώνιος – Ηρακλής εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ