Στην αποστολή για την ΑΕΚ ο Ιντέγε, εκτός ο Ανσαριφάρντ

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ βρίσκονται οι Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε και Ταρίκ Ελιουνούσι που προπονήθηκαν κανονικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Πάουλο Μπέντο να καλεί τελικά στην αποστολή τους Κώστα Φορτούνη, Μπράουν Ιντέγε και Ταρίκ Ελιουνούσι.

Όλοι τους πήραν μέρος στην προπόνηση και ο Πορτογάλος τεχνικός τους συμπεριέλαβε στα πλάνα του για το ντέρμπι.

Αντίθετα κάποιες ενοχλήσεις της τελευταίας στιγμής στο δεξί γόνατο (μια μορφή τενοντίτιδας) αφήνουν εκτός μάχης την τελευταία στιγμή τον Χουάν Παρέδες, ενώ ο Μπέντο δεν πήρε στην αποστολή ούτε τους Καρίμ Ανσαριφάρντ, Μάρκο Μάριν, Τσόρι Ντομίνγκες, Εστέμπαν Καμπιάσο και Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Εκτός έμεινε φυσικά και ο τραυματίας Στέφανος Καπίνο, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Ντιόγκο Φιγκέιρας, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι: Ανδρούτσος, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Βιάνα.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ